Nå er eiendommen til salgs

Boligdelen

Nå er Furukollen 5, i Porsgrunn til salgs.
Det består av en kombinert bolig- og næringsdel, med stort utvikling og- utleiepotensiale. Eiendommen ligger i et meget sentralt og barnevennlig boligområde. Barnehager, Grønli skole, idrettsanlegg og dagligvare ligger i kort avstand fra eiendommen. Det er vei til Porsgrunn sentrum og alle byens fasiliteter. Det finnes gode turmuligheter i området, og det er gode kommunikasjonsmuligheter med buss.

Bolig med næringsdel
Hage med overbygget platting.
Jacuzzi og gammel telefonkiosk m/dusj.
Stor flott stue med nydelig peis.

Kos ved frokostbordet i hagen.

Lekestua er klar til å tas i bruk.

Eiendommens tomt, beliggenhet og bygning har et stort potensiale, og er egnet for tilpassing til flere ulike bransjer som f.eks. håndtverkertjenester, mindre produksjonsvirksomheter, verksted og service og næring. Eiendommen anses som kurant og kan enkelt tilpasses andre formål. Utbygging av eiendommen må tas med Porsgrunn kommune.

Se FINN.no

Digitaltrykkeriet

Næringsdelen på 200m2 inneholder nå et digitaltrykkeri, som er i drift.

Ved evt. overtagelse gir vi
evt. 1 mnd opplæring på maskiner og
«bli kjent med kunder»

Kjelleren under næringsdelen er
ca 200m2

KONTAKT MEGLERHUSET PARTNERS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *